Branje revije DENAR vam bo skoraj zagotovo prineslo davčne prihranke vsaj v višini letne naročnine, ki znaša 120,00€ (z DDV). Letna naročnina za člane DIZI in DSZS, s 40% popustom, znaša samo (72,00€ z DDV).

Mesečni plan Letni plan
Naroči tekoči izvod revije denar

Cena enega izvoda revije znaša 10,00€. Z naročilom aktualnega izvoda Revije Denar, prejmete takojšen dostop do spletne izdaje tekoče številke.

Letna naročnina na revijo denar

Izpolnite spletni obrazec in oddajte svoje naročilo na Revijo Denar. Letno naročnino v znesku 120,00€ boste lahko poravnali z UPN plačilnim nalogom ali preko spletne banke.

Nova številka revije Denar

Uvodnik - UKC

Tri črke, ki nekaterim ne pomenijo nič, drugim pa skoraj vse. So tri črke, ki nas spremljajo od našega rojstva do smrti. V UKC mnogi ugledajo luč sveta. Tam se zasliši prvi jok, prvi objem novorojenega bitja in največja sreča, ki te lahko doleti. Nato se življenje odvija naprej. Sledijo prvi koraki, prve besede, pa osnovna in srednja šola. Nekateri gredo v službo, drugi na študij. Vsak si izbira svojo pot. Na tej življenjski poti lahko imaš srečo, da nikoli več ne prideš v UKC, lahko pa postaneš pogost gost stavb v sistemu teh treh črk. Edino, kar drži, je, da se nikoli več ne vrneš v tisto stavbo, v kateri si ugledal luč sveta.

“Branje revije DENAR vam bo prineslo davčne prihranke. Naročite svoj izvod in razširite svoje znanje na področju davkov!”

Za naročilo in dodatne informacije pokličite 01 30 00 600 ali pišite na info@revijadenar.si