Branje revije DENAR vam bo skoraj zagotovo prineslo davčne prihranke vsaj v višini letne naročnine, ki znaša 60,00€ (z DDV). Revija izhaja v mesecih januar, marec, maj, september, november in december.

Mesečni plan Letni plan
Naroči tekoči izvod revije denar

Cena enega izvoda revije znaša 10,00€. Z naročilom aktualnega izvoda Revije Denar, prejmete takojšen dostop do spletne izdaje tekoče številke.

Letna naročnina na revijo denar

Izpolnite spletni obrazec in oddajte svoje naročilo na Revijo Denar. Letno naročnino v znesku 60,00€ boste lahko poravnali z UPN plačilnim nalogom ali preko spletne banke.

Nova številka revije Denar

Uvodnik - 30 let svetovanja

Maj je moj najljubši mesec. Ne samo zaradi tega, ker sem rojen maja, ampak tudi zaradi vse lepote, ki jo ponuja. Vsi tisti, ki se ukvarjamo s trato, maja uživamo v njeni lepoti. Dežja je dovolj, temperatura je prava in trata je živo zelena. Popolno nasprotje z dogodki v juliju in avgustu, ko se predamo usodi visokih temperatur. Te dni smo bili priča visokim temperaturam in sprenevedanju tudi v politiki. Če si še tako želim, ne morem razumeti politikov. Toda dovolj o politiki. Pomembneje je, da te dni praznujemo trideset let davčnega svetovanja v Sloveniji. V začetku aprila 1993 nas je 17 ljubiteljev davkov in davčnega svetovanja ustanovilo Društvo davčnih svetovalcev Slovenije, ki je bilo nato v začetku junija 1993 vpisano v register društev. Po ustanovitvi nas je življenje in seveda različno razmišljanje o razvoju davčnega svetovanja razdelilo v dve zbornici. Toda ne glede na vse, smo ostali prijatelji, se medsebojno spoštujemo in celo istočasno organiziramo majski srečanji davčnih svetovalcev. Torej, nekaj nas nedvomno povezuje.

“Branje revije DENAR vam bo prineslo davčne prihranke. Naročite svoj izvod in razširite svoje znanje na področju davkov!”

Za naročilo in dodatne informacije pokličite 01 30 00 600 ali pišite na info@revijadenar.si