V 33 letih obstoja revije Denar se je le ta dotikala vseh pomembnih tematik na področju davčnega svetovanja, računovodstva, financ, revizij, odvetništva, sodnih postopkov in praks. S 1.1.2024 se bo njena pot kot mesečnik zaključila.

Vsem naročnikom in avtorjem se zahvaljujemo za zvestobo in podporo v vseh letih.

O aktualnih zadevah vas bomo od zdaj naprej obveščali preko Bloga Ivana Simiča na spletni strani simic-partnerji.si.

Simič in partnerji
Naroči tekoči izvod revije denar

Cena enega izvoda revije znaša 10,00€. Z naročilom mesečne naročnine prejmete takojšen dostop do celotnega arhiva revij za obdobje enega meseca.

Nova številka revije Denar

Uvodnik - 163

Današnji, 163. uvodnik, bo prav gotovo nekaj časa nosil naziv zadnji uvodnik revije Denar in današnja 545. številka revije Denar bo nekaj časa nosila naziv zadnja številka revije Denar. Nekateri se sprašujete zakaj? Zato ker je to na nek način zadnji izvod revije Denar. Digitalizacija, hitenje in hitro posredovanje informacij javnosti jemljejo svoj davek. Bralci danes potrebujejo novice takoj in zaradi tega sem se odločil, da je prišel čas, da se zaključi ena od dolgih in uspešnih zgodb. Za nami je, s tem mislim vse, ki so od maja 1991 do današnjega dne sodelovali pri nastanku in ustvarjanju 545 številk revije Denar, pestrih triintrideset let. Sam sem reviji posvetil zadnjih štirinajst let, ko je nastalo teh 163 uvodnikov in 174 številk revije Denar. Vsak od njih je imel svojo zgodbo, v vsakega od njih sem poskušal prenesti del sebe in seveda svoj način razmišljanja. Mnogi so se in se še zmeraj sprašujejo, ali so to res moji uvodniki, saj v njih pišem drugače, kot živim. Poudarjam, da so vsi uvodniki moji, da sem v njih izražal svoje občutke in velikokrat tudi čustva. Revija je bila moj ventil in moj most do vas, dragi bralci.

“Izteka se 33. leto izdajanja revije Denar. Ob tej priložnosti se vam zahvaljujemo za vašo zvestobo in vam sporočamo, da smo se odločili, da z novim letom, to je 01.01.2024, prenehamo z izdajanjem revije Denar.
Razlogov je več, prav gotovo pa je glavni razlog današnja hitrost prenašanja informacij.
Kot veste je revija prej izhajala vsak mesece, v letošnjem letu pa približno vsak drugi mesec. Kljub temu je to za posredovanje aktualnih informacij premalo. Zaradi tega smo sprejeli prej navedeno odločitev.
Še zmeraj pa vas bom o aktualnih zadevah obveščal preko Bloga Ivana Simiča na spletni strani simic-partnerji.si.”

Za dodatne informacije pokličite 01 30 00 600 ali pišite na info@revijadenar.si