Branje revije DENAR vam bo skoraj zagotovo prineslo davčne prihranke vsaj v višini letne naročnine, ki znaša 60,00€ (z DDV). Revija izhaja v mesecih januar, marec, maj, september, november in december.

Mesečni plan Letni plan
Naroči tekoči izvod revije denar

Cena enega izvoda revije znaša 10,00€. Z naročilom aktualnega izvoda Revije Denar, prejmete takojšen dostop do spletne izdaje tekoče številke.

Letna naročnina na revijo denar

Izpolnite spletni obrazec in oddajte svoje naročilo na Revijo Denar. Letno naročnino v znesku 60,00€ boste lahko poravnali z UPN plačilnim nalogom ali preko spletne banke.

Nova številka revije Denar

Uvodnik - Reforme

Vlada je na vrhu koalicije napovedala vrsto reform. Zato smo mnogi nestrpno pričakovali predstavitev predvidenih reform. Vrh koalicije je minil in edino, kar smo lahko zasledili, je bila informacija, da se bodo sestali čez dva tedna. Glede na to, da sem večkrat sodeloval pri izvedbi davčnih reform, ki so obsežnejše od vseh drugih reform, menim, da so že v zamudi. Če želijo izvesti tako celovito davčno reformo, kot jo je napovedalo ministrstvo za finance, kar bo pomenilo bistveni poseg v sedanji davčni sistem in seveda v spremembo davčne  miselnosti, bi nam morali te dni posredovati že prve informacije o okvirih predvidene davčne reforme. Prav tako bi nam morali že predstaviti strokovnjake, ki bodo sodelovali pri tej izvedbi. Tako pa v drugi polovici januarja nimamo še ničesar. Ne vemo, kaj bo vsebina davčne reforme, in ne vemo, kdo bo izvajal to davčno reformo. Bojim se, da se bo spet vse dogajalo v decembru letošnjega leta, kar bo, milo rečeno, zelo neresno.

“Branje revije DENAR vam bo prineslo davčne prihranke. Naročite svoj izvod in razširite svoje znanje na področju davkov!”

Za naročilo in dodatne informacije pokličite 01 30 00 600 ali pišite na info@revijadenar.si