Branje revije DENAR vam bo skoraj zagotovo prineslo davčne prihranke vsaj v višini letne naročnine. Revija izhaja v mesecih januar, marec, maj, september, november in december.

Mesečni plan
Naroči tekoči izvod revije denar

Cena enega izvoda revije znaša 10,00€. Z naročilom aktualnega izvoda Revije Denar, prejmete takojšen dostop do spletne izdaje tekoče številke.

Nova številka revije Denar

Uvodnik - Reforme

Konec leta je vse bliže in prihaja čas letnega obračuna. Nekateri ne bodo imeli težav s tem obračunom, saj niso naredili skoraj nič. Ko samo pomislim, kakšne obljube smo poslušali lani. Napovedanih je bilo veliko reform in največ sem pričakoval od davčne reforme. Žal se ni zgodilo nič, razen odprave dobrih davčnih rešitev prejšnje vlade. Sedanja ekipa očitno ni bila sposobna v enem letu in pol pripraviti nobenega dobrega predloga davčne reforme, ki bi za davčne zavezance pomenila olajšanje v poslovanju, za tuje vlagatelje pa poziv, da vlagajo tudi v Slovenijo. Dogaja se ravno nasprotno. Tuji vlagatelji se v glavnem izogibajo Slovenije, nekateri domači davčni zavezanci pa se odločajo za preselitev v tujino. S tem postanejo tuji davčni rezidenti in od njih naša država nima nič.

“Branje revije DENAR vam bo prineslo davčne prihranke. Naročite svoj izvod in razširite svoje znanje na področju davkov!”

Za naročilo in dodatne informacije pokličite 01 30 00 600 ali pišite na info@revijadenar.si