Branje revije DENAR vam bo skoraj zagotovo prineslo davčne prihranke vsaj v višini letne naročnine, ki znaša 120,00€ (z DDV). Letna naročnina za člane DIZI in DSZS, s 40% popustom, znaša samo (72,00€ z DDV).

Mesečni plan Letni plan
Naroči tekoči izvod revije denar

Cena enega izvoda revije znaša 10,00€. Z naročilom aktualnega izvoda Revije Denar, prejmete takojšen dostop do spletne izdaje tekoče številke.

Letna naročnina na revijo denar

Izpolnite spletni obrazec in oddajte svoje naročilo na Revijo Denar. Letno naročnino v znesku 120,00€ boste lahko poravnali z UPN plačilnim nalogom ali preko spletne banke.

Nova številka revije Denar

Uvodnik - Skok v neznano

Zadnji uvodnik, upokojitev, je dosegel rekordno branost, kar je zame velika spodbuda, čeprav je bil le eden od mnogih uvodnikov. Res pa je, da je bil posvečen zadnjemu obdobju našega življenja, v katerem večina upa, da bo zaživela drugače, kot živi zdaj. Zato je vseboval tudi razmišljanje, kako zaradi visoke slovenske obdavčitve zadnje obdobje življenja preživeti v davčno prijaznejši južni sosedi. Vsak uvodnik, ki ga napišem, nastane zaradi določenih razlogov ali trenutnega navdiha.Mnogi smo postali sužnji svojega poklica in želje, da bi vsem ustregli. Zaradi tega se razdajamo in smo vsak trenutek na voljo našim strankam. Večina naših strank zna to ceniti in mi smo zadovoljni. Ambicioznost pa nas občasno odvede tudi na kakšno visoko in pomembno funkcijo.

“Branje revije DENAR vam bo prineslo davčne prihranke. Naročite svoj izvod in razširite svoje znanje na področju davkov!”

Za naročilo in dodatne informacije pokličite 01 30 00 600 ali pišite na info@revijadenar.si