Branje revije DENAR vam bo skoraj zagotovo prineslo davčne prihranke vsaj v višini letne naročnine, ki znaša 120,00€ (z DDV). Letna naročnina za člane DIZI in DSZS, s 40% popustom, znaša samo (72,00€ z DDV).

Mesečni plan Letni plan
Naroči tekoči izvod revije denar

Cena enega izvoda revije znaša 10,00€. Z naročilom aktualnega izvoda Revije Denar, prejmete takojšen dostop do spletne izdaje tekoče številke.

Letna naročnina na revijo denar

Izpolnite spletni obrazec in oddajte svoje naročilo na Revijo Denar. Letno naročnino v znesku 120,00€ boste lahko poravnali z UPN plačilnim nalogom ali preko spletne banke.

Nova številka revije Denar

Uvodnik - Gremo naprej

Po trinajstih letih pisanja uvodnikov v reviji Denar je danes pred vami moj 150. uvodnik. Vsak mesec je treba iskati navdih za novega. Stalnica, ki me spremlja pri pisanju uvodnikov, je, ali pisati tisto, kar čutim, ali pisati tisto, kar drugi pričakujejo. Ljudje smo si različni in kar je všeč enim, ni všeč drugim. Zaradi tega je pisanje uvodnikov poseben izziv. Praviloma prevlada tisto, kar čutim, in ti uvodniki so zame najboljši. Prav gotovo si želim, da bi spisal novih 150 ali 300 uvodnikov, žal pa v teh letih nismo več svoje sreče kovač. Na naše življenje vpliva vrsta zadev in nekatere so povezane tudi z našim dosedanjim (ne)zdravim življenjem. Koliko časa nam je še ostalo, je pogosto vprašanje, sploh ko ugotoviš, da smrt ne izbira. Zato živite vsak trenutek in spoštujte druge.

“Branje revije DENAR vam bo prineslo davčne prihranke. Naročite svoj izvod in razširite svoje znanje na področju davkov!”

Za naročilo in dodatne informacije pokličite 01 30 00 600 ali pišite na info@revijadenar.si