Branje revije DENAR vam bo skoraj zagotovo prineslo davčne prihranke vsaj v višini letne naročnine. Revija izhaja v mesecih januar, marec, maj, september, november in december.

Mesečni plan
Naroči tekoči izvod revije denar

Cena enega izvoda revije znaša 10,00€. Z naročilom aktualnega izvoda Revije Denar, prejmete takojšen dostop do spletne izdaje tekoče številke.

Nova številka revije Denar

Uvodnik - Franšiza

Poletje se poslavlja in prihaja jesen. Glede na to, da smo vsako leto starejši, da se bližamo jeseni življenja, moramo ostati optimisti in moramo iti naprej. Nekateri strokovnjaki nam napovedujejo recesijo, drugi blago rast, sam pa sem bolj optimističen in upam, da se bodo zadeve uredile. Tako sem ocenil, da je po dvajsetih letih od ustanovitve franšizne skupine Simič & partnerji, ki je predstavljena na naslovnici, nastopil čas za njeno širitev. Obstoječi člani franšizne skupine so na nek način postali družina, si medsebojno pomagajo, v nosilcu franšizne skupine pa imajo podporo pri svojem delu. Dejstvo je, da je v zadnjih dvajsetih letih nastalo veliko število novih računovodskih servisov in vsak od njih potrebuje neko pomoč. Nekdo pri tem, kako postaviti računovodski servis, kako pridobivati stranke, kako se pogajati za ceno, kako postopati ob nenavadnih zahtevah strank, kako izterjati plačilo neplačanih računov in kako in kje se izobraževati. Vse to poskušamo ponuditi oziroma nudimo članom franšizne skupine. Še več, članom franšizne skupine pomagamo tudi s krajšimi davčnimi nasveti in seveda jim dovolimo uporabo naše blagovne znamke.

“Branje revije DENAR vam bo prineslo davčne prihranke. Naročite svoj izvod in razširite svoje znanje na področju davkov!”

Za naročilo in dodatne informacije pokličite 01 30 00 600 ali pišite na info@revijadenar.si