Branje revije DENAR vam bo skoraj zagotovo prineslo davčne prihranke vsaj v višini letne naročnine, ki znaša 120,00€ (z DDV). Letna naročnina za člane DIZI in DSZS, s 40% popustom, znaša samo (72,00€ z DDV).

Mesečni plan Letni plan
Naroči tekoči izvod revije denar

Cena enega izvoda revije znaša 10,00€. Z naročilom aktualnega izvoda Revije Denar, prejmete takojšen dostop do spletne izdaje tekoče številke.

Letna naročnina na revijo denar

Izpolnite spletni obrazec in oddajte svoje naročilo na Revijo Denar. Letno naročnino v znesku 120,00€ boste lahko poravnali z UPN plačilnim nalogom ali preko spletne banke.

Nova številka revije Denar

Uvodnik - Jesen

Jesen je čas, ki nas opozarja, da se bliža konec leta, to je trenutek, ko se ozremo nazaj in ocenjujemo, ali smo dosegli želene cilje oziroma ali so se nam izpolnile novoletne želje. Eni uživajo v svojih uspehih, drugi so veseli, da je letošnje leto bilo podobno lanskemu, tretji se bojujejo z vsakodnevnimi težavami, tudi finančnimi, ki jih vse bolj prinaša bližajoča se recesija. Nekaterim pa ni pomembna nobena od predhodno navedenih zadev, saj si želijo le eno, to je, da bi bili zdravi. Ja, bolezen je nepomembna, dokler nas ne doleti. Velikokrat se sprašujemo, kdo izbira tiste, ki zbolijo? Ali obstaja kakšno pravilo? Zbolijo tisti, ki so zlobni, tisti, ki niso nikomur storili nič slabega, kot tudi tisti, ki so celo življenje pomagali drugim. Ni pravila. Včasih imam občutek, da smo kot majhne mravljice, nad katerimi je velikan, ki izbira, katero mravljico bo pokončal. Zaradi tega je treba vsak dan živeti tako, kot ga želite.

“Branje revije DENAR vam bo prineslo davčne prihranke. Naročite svoj izvod in razširite svoje znanje na področju davkov!”

Za naročilo in dodatne informacije pokličite 01 30 00 600 ali pišite na info@revijadenar.si